Ako želite da povećate prostor za skladištenje u Vašem domu ili kancelariji, imamo pravo rješenje za to – police. Naš širok asortiman polica se može koristiti za efikasno upravljanje raspoloživim prostorom.

Mi osiguravamo maksimalnu iskoristivost u minimalnom prostoru. Najbolja stvar sa ovim policama je što ne zahtjevaju nikakve alate i posebna znanja za montažu. Mi u OFFICE2GO.ME plasiramo samo namještaj koji je lak za upotrebu, a uz to i veoma funkcionalan i izdržljiv!

Različiti oblici polica pružaju Vam čitav spektar mogućnosti da dobro organizujete svoje stvari. Naši jedinstveni modeli polica pomoći će Vam da rješite sve Vaše probleme u skladištenju. Različiti dodaci kao što su posebni rotirajući stalci ili dodatne police mogu se koristiti u kombinaciji sa ovim policama, kako bi se unapredila njihova funkcionalnost.

Naše čvrste police lako mogu da se nose sa opterećenjem od 50-400 kg po polici (ravnomerno opterećenje), koje mogu da se brinu o Vašim teškim stvarima, ili za arhiviranje dokumentacije.
Ne čekajte, pošaljite već danas zahtjev za ponudu.

Pogledajte sve police u našem prodajnom programu.