Blog

Organizujte prostor za rad i povećajte efikasnost

Vaša kancelarija jedan je od najpotcenjenijih faktora koji utiču na produktivnost, a uredno i čista kancelarija ključ je Vašeg uspjeha. Da bi ste imali uvek dobro organizovan prostor u kome se osjećate prijatno, kancelarija mora biti pametno osmišljena.

Da li klasičan namještaj u kancelariji može biti moderan?

Da bi kancelarija bila skladno uređena, potrebno je malo više truda. Morate pažljivo birati svaki komad namještaja. Klasičan kancelarijski namještaj je masivan, pa je, pre svega, potrebno imati veliki kancelarijski prostor, kako ne bi izgledao prenatrpano. 

Kako maksimizirati prostor u kancelariji sa ormarima i regalima?

Skladišni orman za namještaj i arhiviranje je krajnji čuvar prostora u maloj kancelariji – ili bilo kojoj kancelariji!
Pomoći ćemo Vam u organizaciji prostora, i pokazati par odabranih modela ormana i regala, kako bi maksimalno iskoristili i uredili Vaš radni prostor.

Enterijerski trikovi za idealnu kancelariju od 30 m2

Kancelarija je posebno mesto, zato kada je njeno uređenje u pitanju treba se naoružati enterijerskim taktikama kako bi sve bilo idealno.Savet arhitekte za danas donosi potpuno osvežavajući izgled dnevne sobe koji će rešiti svaku Vašu nedoumicu. Bilo da je to oko izbora namještaja, boja, dekoracije i slično.

Prednosti metalnih polica za skladištenje

Nema sumnje da su se metalne police rasprostranile u današnja skladišta i industriju – i sigurno će tu i ostati! Pored povećane vidljivosti i snalažljivosti, metalne police nude i niz drugih pogodnosti zbog kojih su posebno korisne u današnjim skladištima, fabrikama i industrijskim okruženjima.

Pravilno i nepravilno korišćenje radne stolice

Industrijska revolucija 70-ih godina prošlog vijeka donela je mnoge inovativne promene. Celokupna transformacija se odnosila na društveno uređenje i potpuno drugačiji pristup tržištu, proizvodnji i odnosu čovjeka prema zdravlju celokupne zajednice.

Zašto je dobro koristiti radni sto podesiv po visini?

Stolovi podesive visine su danas standardni deo modernog, zdravog i dinamičnog radnog mjesta. Jednostavnim pritiskom na taster podešavate visinu stola i mjenjate vaš radni položaj iz sedećeg u stojeći i obrnuto.

Korisne ideje za uređenje kancelarijskog prostora

Sudeći po istraživanjima – kancelarije i kancelarijski prostori dosta utiču na produktivnost zaposlenih, a kada pogledamo kako izgledaju kancelarije najuspešnijih kompanija videćemo da im je itekako važno samo uređenje i izgled poslovnog prostora.

Prednosti metalnih polica za skladištenje

Nema sumnje da su se metalne police rasprostranile u današnja skladišta i industriju – i sigurno će tu i ostati! Pored povjećane vidljivosti i snalažljivosti, metalne police nude i niz drugih pogodnosti zbog kojih su posebno korisne u današnjim skladištima, fabrikama i industrijskim okruženjima.

metalni namještaj

Kako vizuelno povećati prostor

Kada smo kao mali zamišljali idealan stan, vjerujemo da nam je svima negde u snovima bio veliki i raskošan stan. Kako se snovi nekad teže ostvaruju, kroz život učimo da se prilagođavamo situacijama. Ono što uvijek predstavlja prvi korak u ovakvim poduhvatima, upravo je način dekorisanja samih zidova.

metalna stolica

Koji tip stolice odgovara Vašoj kancelariji?

Stolice za kancelarije su ključne za opremanje kancelarijskog prostora. Svi želimo da stolice u našim kancelarijama budu najudobnije i pruže nam pravu podršku za rad. Izgled i udobnost su dva pojma koji bi trebalo ići jedno uz drugo.

radni prostor

Kako Vaš radni prostor može dovesti do bolje produktivnosti?

Kako izgleda idealni radni prostor? Da li je sastavljen od redova i redova identičnih ormana? Ili je to kreativan prostor sa prostorom za kretanje, udobnim kancelarijskim stolicama i funkcionalnim ormanima i fiokarima? Opcija broj dva sigurno zvuči bolje od prve.

  • 1
  • 2